Келихи з логотипом для важливої події
Іноді життя підкидає цікаві завдання. Мені довелося організовувати невеликий корпоративний захід — неформальну зустріч для партнерів, які приїздили з різних міст. Хотілося зробити все по-людськи: без зайвої помпезності, але з деталями, що залишають приємний післясмак. Саме тоді я вперше замислився над тим, наскільки важливими можуть бути такі дрібниці, як келихи з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p4030040-bokaly-logotipom-kiev.html Спершу це здавалося чимось другорядним — ну що там, келих як келих. Але коли почав заглиблюватися, зрозумів: правильно підібрані предмети створюють атмосферу. Вони говорять про ставлення до гостей більше, ніж будь-які слова.
Я знайшов компанію "Твій Дизайн" — працюють чітко, без зайвих розмов, і головне — роблять якісно. Ми обрали варіант із простим, але виразним логотипом. І ось, коли келихи вже стояли на столах під час заходу, я помітив, що люди звертають на них увагу, коментують, фотографують. Це було неочікувано приємно.
Це не просто посуд — це пам’ять. Кілька гостей навіть забрали свої келихи із собою як сувенір. І знаєте, я їх розумію. Бо такий предмет лишає після себе емоцію. А для бізнесу — це найкраща реклама.